TOKAT / MERKEZ - Tokat Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

ETKİNLİKLERİMİZ

Mrt

Öğrencilerimizin sosyalleşmesi, toplumsal farkındalık oluşturmak ve öğrencilerimizin müzede nasıl davranması gerektiğini yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini sağlamak amacıyla öğrencilerimizle  müze ziyareti yaptık.

Mrt

Okulumuzun en önemli paydaşı olan velilerimize okullar Aile Birlikleri ile Güçleniyor Projesi kapsamında Problem Davranışlar konulu aile eğitimi proğramı düzenlenmiştir.

Şbt

3. kadememizde bulunan öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin beraberce çalışarak üretttiği mozaiklerimiz...

Şbt

Kutu kutu pençe projesi tanıtım toplantısı Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa ERARSLAN, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla yapıldı. Milli Eğitim Müdür Vekilimiz yapmış olduğu konuşmada projenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Sosyal sorumluluk projelerinin çocuklarılarımızın gelişimi, sosyalleşmesi, okulumuzun tanıtımı ve toplumda özel çocuklarımızın neleri başarabileceklerini göstermesi açısından önemli olduğunu söyledi.