TOKAT / MERKEZ - Tokat Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Tokat Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

YEŞİLOVA MAH. KARAYATAK 4 SK. UYGULAMA OKULU (A) NO: 4 MERKEZ / TOKAT
Vizyon
Normal eğitim programlarından yararlanamayan, ağır düzeyde zihinsel öğrenme yetersizliği olan öğrencilerin, bireysel farklılıklarını da dikkate alarak, öz bakım ve temel yaşam becerilerini geliştirmeye, topluma uyumlarını sağlamaya yönelik hazırlanmış bireysel eğitim programlarını uygulamak, onları hayata hazırlamak, velilerimizin psikolojik anlamda yaşam standartlarını arttırmak.
Misyon
DOĞALGAZ