TOKAT / MERKEZ - Tokat Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Ara

Okulumuz öğretmenlerinin hazırlamış olduğu "MetaÖz Projesi" kapsamında öğretmenlerimiz Deniz Paktaş,Hava Duman ,Çiğdem Seraslan Sümeyye İpek ,Abdullah Aldemir  ve Yeşilırmak MTAL öğretmenleri Kenan Özlü,Murat Gürler rehberlik araştırma merkezinden Gülşah Esmeray Özel Eğitim Genel Müdürlüğü'ne ziyarette bulundular. Projenin tanıtımını yaptılar.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Burcu Özsoy 22.Tokat’ın Enleri Ödül töreninde okulumuz da özel gereksinimi öğrencilerimizle yapmış olduğu “Engelleri Atla Geç, Başarıya Koşan Yürekler, Take Precaution End The Danger, Life From My Perspective” projeleri ile Tokat’ın başarılı eğitimcisi ödülüne layık görülmüştür.Kendisi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Okulumuzda Kutlandı.

Haz

Okulumuzda geçen sene Öğretmenlerimizden Burcu ÖZSOY,Büşra ESER ve Özge ÖZDEMİR tarafından yürütülen 3 projemiz hem Avrupa hemde Ulusal kalite etiketi aldı.Okul müdürümüz Sami ÖĞÜT "Öğretmenlerimizin emeklerinin kalite etiketi ile taçlanması bizi çok mutlu etti. Ayrıca okulumuza da Avrupa kalite etiketi kazandırdıkları için değerli öğretmenlerimize  çok teşekkür ederiz" dedi.

Mrt

Okulumuzun kurucu olarak yürüttüğü 4 aylık projemiz sona erdi. 16 ortak ve 7 ülke ile birlikte projemiz için harika bir e-kitap hazırladık.hazırlamış olduğumuz e-kitap okuldaki paylaşlarımız ve velilerimiz ile paylaşıldı.Öğretmenimiz Burcu ÖZSOY, projemiz çok eğitici ve eğlenceli idi.Tüm ortaklarımıza teşekkür ederiz.Ortaklarımız,öğrencilerimiz ve velilerimizle yeni projelerde görüşmek dileğiyle dedi.

Şbt

Tokat Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenlerinden Burcu ÖZSOY'un kurucusu olduğu ,4 ay boyunca büyük emek verilen ,özel öğrencilerle yürütülen projede sona gelindi.7 ülke ile birlikte yürütülen "Life From My Perspective " adlı eTwinning projesinin resim sergisi, okul müdürleri, AR-GE birimi ve özel rehabilitasyon merkezlerinin müdürleri ile birlikte açılışı yapıldı. Özel öğrencilerin çektikleri fotoğraflar sergilendi . Yaptıkları çalışmalar sunuldu. Proje kurucusu Burcu ÖZSOY :"Öğrencilerimizin çevreyi nasıl algıladığını onların gözünden görme fırsatımız oldu. Fotoğraf çekmeyi öğrendiler. Bu süreçten Velilerimiz öğrencilerimiz çok memnun kaldılar. "dedi.

Şbt

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz güvenli internet kullanımı ile ilgili web 2.0 aracı ile broşür hazırladı ve dağıttı.Aynı zamanda internet kullanımı hakkın öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı.Boyama çalışması ve kelime bulutu çalışması yapıldı.Bilinçli kullanımının önemi vurgulandı.Öğretmenimiz Burcu ÖZSOY "projemiz kapsamında hazırladığımız broşürler ile de  diğer sınıfları bilinçlendirme fırsatımız oldu.Tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin bilinçli ve güvenli internet kullanımı sağlayacağı bir yıl diliyoruz" dedi.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürü Murat KÜÇÜKALİ'nin destekleriyle,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Abdullah TAŞTAN, Şube Müdürü Kudbettin KAYA, Sakatlar Derneği Başkanı Ali ARAS'ın katılımlarıyla Tokat Özel eğitim Uygulama Okulu müdürü Sami ÖĞÜT ve proje koordinatörü Burcu ÖZSOY'un başlattığı "Engelleri Atla Geç" projesinin açılış Töreni gerçekleştirildi.

Tem

Okulumuz öğretmenleri ile yıl sonu yemeğinde bir araya geldik. Emekli olan öğretmenlerimize Okul Müdürümüz Sami ÖĞÜT plaketlerini takdim etti.

Katılımları için tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.